Hovslagare i Borgholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Borgholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Borgholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Borgholm. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Borgholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Borgholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Borgholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Borgholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Borgholm. I Borgholm har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Borgholm.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Borgholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Borgholm.

I Borgholm hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Borgholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Borgholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.