Hovslagare i Edsbruk

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Edsbruk - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Edsbruk som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Edsbruk. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Edsbruk för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Edsbruk enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Edsbruk

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Edsbruk som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Edsbruk. I Edsbruk har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Edsbruk.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Edsbruk

I Edsbruk finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Edsbruk.

Edsbruk är en tätort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Västra Eds socken i Kalmar län. I Edsbruk finns Västra Eds kyrka, en mataffär, förskolan Rävkullen samt låg- och mellanstadieskolan Ringeltaubska skolan.

Yta: 71,61 hektar
Invånarantal: 300, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Edsbruk om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Edsbruk.

I Edsbruk hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Edsbruk. Om du inte hittar någon hovslagare i Edsbruk som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.