Hovslagare i Fårbo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Fårbo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Fårbo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Fårbo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Fårbo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Fårbo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Fårbo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Fårbo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Fårbo. I Fårbo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Fårbo.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Fårbo

I Fårbo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Fårbo.

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Fårbo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Fårbo.

I Fårbo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Fårbo. Om du inte hittar någon hovslagare i Fårbo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.