Hovslagare i Färjestaden

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Färjestaden - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Färjestaden som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Färjestaden. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Färjestaden för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Färjestaden enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Färjestaden

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Färjestaden som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Färjestaden. I Färjestaden har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Färjestaden.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Färjestaden om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Färjestaden.

I Färjestaden hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Färjestaden. Om du inte hittar någon hovslagare i Färjestaden som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.