Hovslagare i Figeholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Figeholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Figeholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Figeholm. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Figeholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Figeholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Figeholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Figeholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Figeholm. I Figeholm har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Figeholm.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Figeholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Figeholm.

I Figeholm hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Figeholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Figeholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.