Hovslagare i Hjorted

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hjorted - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hjorted som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hjorted. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hjorted för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hjorted enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hjorted

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hjorted som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hjorted. I Hjorted har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hjorted.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hjorted

I Hjorted finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hjorted.

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånarantal: 323, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hjorted om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hjorted.

I Hjorted hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hjorted. Om du inte hittar någon hovslagare i Hjorted som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.