Hovslagare i Högsby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Högsby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Högsby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Högsby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Högsby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Högsby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Högsby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Högsby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Högsby. I Högsby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Högsby.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Högsby

I Högsby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Högsby.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Högsby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Högsby.

I Högsby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Högsby. Om du inte hittar någon hovslagare i Högsby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.