Hovslagare i Kalmar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kalmar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kalmar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kalmar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kalmar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kalmar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kalmar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kalmar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kalmar. I Kalmar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kalmar.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kalmar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kalmar.

I Kalmar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kalmar. Om du inte hittar någon hovslagare i Kalmar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.