Hovslagare i Köpingsvik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Köpingsvik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Köpingsvik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Köpingsvik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Köpingsvik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Köpingsvik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Köpingsvik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Köpingsvik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Köpingsvik. I Köpingsvik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Köpingsvik.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Köpingsvik

I Köpingsvik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Köpingsvik.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Köpingsvik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Köpingsvik.

I Köpingsvik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Köpingsvik. Om du inte hittar någon hovslagare i Köpingsvik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.