Hovslagare i Kristdala

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kristdala - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kristdala som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kristdala. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kristdala för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kristdala enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kristdala

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kristdala som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kristdala. I Kristdala har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kristdala.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kristdala

I Kristdala finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kristdala om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kristdala.

I Kristdala hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kristdala. Om du inte hittar någon hovslagare i Kristdala som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.