Hovslagare i Läckeby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Läckeby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Läckeby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Läckeby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Läckeby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Läckeby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Läckeby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Läckeby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Läckeby. I Läckeby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Läckeby.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Läckeby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Läckeby.

I Läckeby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Läckeby. Om du inte hittar någon hovslagare i Läckeby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.