Hovslagare i Långasjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Långasjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Långasjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Långasjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Långasjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Långasjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Långasjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Långasjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Långasjö. I Långasjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Långasjö.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Långasjö

I Långasjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Långasjö.

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånarantal: 348, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Långasjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Långasjö.

I Långasjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Långasjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Långasjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.