Hovslagare i Ljungbyholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ljungbyholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Ljungbyholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Ljungbyholm. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ljungbyholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Ljungbyholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ljungbyholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Ljungbyholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ljungbyholm.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ljungbyholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ljungbyholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Ljungbyholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.