Hovslagare i Målilla

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Målilla - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Målilla som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Målilla. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Målilla för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Målilla enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Målilla

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Målilla som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Målilla. I Målilla har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Målilla.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Målilla

I Målilla finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Målilla.

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Målilla om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Målilla.

I Målilla hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Målilla. Om du inte hittar någon hovslagare i Målilla som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.