Hovslagare i Orrefors

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Orrefors - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Orrefors som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Orrefors. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Orrefors för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Orrefors enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Orrefors

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Orrefors som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Orrefors. I Orrefors har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Orrefors.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Orrefors

I Orrefors finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Orrefors om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Orrefors.

I Orrefors hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Orrefors. Om du inte hittar någon hovslagare i Orrefors som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.