Hovslagare i Örsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Örsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Örsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Örsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Örsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Örsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Örsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Örsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Örsjö. I Örsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Örsjö.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Örsjö

I Örsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Örsjö.

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Örsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Örsjö.

I Örsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Örsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Örsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.