Hovslagare i Oskarshamn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Oskarshamn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Oskarshamn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Oskarshamn. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Oskarshamn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Oskarshamn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Oskarshamn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Oskarshamn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Oskarshamn. I Oskarshamn har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Oskarshamn.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Oskarshamn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Oskarshamn.

I Oskarshamn hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Oskarshamn. Om du inte hittar någon hovslagare i Oskarshamn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.