Hovslagare i Överum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Överum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Överum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Överum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Överum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Överum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Överum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Överum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Överum. I Överum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Överum.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Överum

I Överum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Överum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Överum.

I Överum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Överum. Om du inte hittar någon hovslagare i Överum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.