Hovslagare i Påskallavik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Påskallavik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Påskallavik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Påskallavik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Påskallavik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Påskallavik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Påskallavik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Påskallavik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Påskallavik. I Påskallavik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Påskallavik.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Påskallavik

I Påskallavik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Påskallavik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Påskallavik.

I Påskallavik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Påskallavik. Om du inte hittar någon hovslagare i Påskallavik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.