Hovslagare i Söderåkra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Söderåkra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Söderåkra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Söderåkra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Söderåkra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Söderåkra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Söderåkra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Söderåkra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Söderåkra. I Söderåkra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Söderåkra.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Söderåkra

I Söderåkra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Söderåkra.

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Söderåkra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Söderåkra.

I Söderåkra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Söderåkra. Om du inte hittar någon hovslagare i Söderåkra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.