Hovslagare i Södra Vi

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Södra Vi - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Södra Vi som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Södra Vi. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Södra Vi för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Södra Vi enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Södra Vi

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Södra Vi som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Södra Vi. I Södra Vi har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Södra Vi.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Södra Vi

I Södra Vi finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Södra Vi.

Södra Vi är en tätort i Vimmerby kommun i Kalmar län. Här ligger Södra Vi kyrka. Södra Vi är kyrkby i Södra Vi socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Södra Vi landskommun. I denna inrättades för orten 20 april 1945 Södra Vi municipalsamhälle som upplöstes med utgången av 1957.

Yta: 156,28 hektar
Invånarantal: 1182, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Södra Vi om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Södra Vi.

I Södra Vi hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Södra Vi. Om du inte hittar någon hovslagare i Södra Vi som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.