Hovslagare i Timmernabben

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Timmernabben - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Timmernabben som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Timmernabben. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Timmernabben för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Timmernabben enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Timmernabben

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Timmernabben som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Timmernabben. I Timmernabben har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Timmernabben.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Timmernabben

I Timmernabben finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Timmernabben.

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Timmernabben om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Timmernabben.

I Timmernabben hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Timmernabben. Om du inte hittar någon hovslagare i Timmernabben som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.