Hovslagare i Trekanten

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Trekanten - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Trekanten som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Trekanten. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Trekanten för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Trekanten enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Trekanten

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Trekanten som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Trekanten. I Trekanten har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Trekanten.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Trekanten

I Trekanten finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Trekanten om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Trekanten.

I Trekanten hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Trekanten. Om du inte hittar någon hovslagare i Trekanten som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.