Hovslagare i Vena

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vena - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vena som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vena. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vena för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vena enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vena

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vena som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vena. I Vena har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vena.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vena

I Vena finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vena om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vena.

I Vena hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vena. Om du inte hittar någon hovslagare i Vena som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.