Hovslagare i Vimmerby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vimmerby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vimmerby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vimmerby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vimmerby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vimmerby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vimmerby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vimmerby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vimmerby. I Vimmerby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vimmerby.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vimmerby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vimmerby. Om du inte hittar någon hovslagare i Vimmerby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.