Hovslagare i Virserum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Virserum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Virserum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Virserum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Virserum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Virserum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Virserum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Virserum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Virserum. I Virserum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Virserum.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Virserum

I Virserum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Virserum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Virserum.

I Virserum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Virserum. Om du inte hittar någon hovslagare i Virserum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.