Hovslagare i Ingelstad

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ingelstad - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ingelstad som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ingelstad. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ingelstad för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ingelstad enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ingelstad

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ingelstad som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ingelstad. I Ingelstad har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ingelstad.

Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd


Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ingelstad om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ingelstad.

I Ingelstad hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ingelstad. Om du inte hittar någon hovslagare i Ingelstad som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.