Hovslagare i Lagan

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lagan - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lagan som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lagan. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lagan för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lagan enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lagan

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lagan som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lagan. I Lagan har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lagan.

Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda


Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lagan

I Lagan finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lagan om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lagan.

I Lagan hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lagan. Om du inte hittar någon hovslagare i Lagan som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.