Hovslagare i Lenhovda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lenhovda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lenhovda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lenhovda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lenhovda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lenhovda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lenhovda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lenhovda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lenhovda. I Lenhovda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lenhovda.

Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda


Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lenhovda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lenhovda.

I Lenhovda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lenhovda. Om du inte hittar någon hovslagare i Lenhovda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.