Hovslagare i Lessebo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lessebo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lessebo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lessebo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lessebo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lessebo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lessebo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lessebo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lessebo. I Lessebo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lessebo.

Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda


Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lessebo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lessebo.

I Lessebo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lessebo. Om du inte hittar någon hovslagare i Lessebo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.