Hovslagare i Liatorp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Liatorp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Liatorp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Liatorp. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Liatorp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Liatorp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Liatorp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Liatorp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Liatorp. I Liatorp har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Liatorp.

Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda


Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Liatorp

I Liatorp finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Liatorp.

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Liatorp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Liatorp.

I Liatorp hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Liatorp. Om du inte hittar någon hovslagare i Liatorp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.