Hovslagare i Ljungby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ljungby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ljungby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ljungby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ljungby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ljungby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ljungby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ljungby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ljungby. I Ljungby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ljungby.

Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd


Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ljungby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ljungby.

I Ljungby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ljungby. Om du inte hittar någon hovslagare i Ljungby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.