Hovslagare i Moheda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Moheda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Moheda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Moheda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Moheda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Moheda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Moheda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Moheda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Moheda. I Moheda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Moheda.

Tommys Hovslageri & Smide
Skögle Frälsegård
364 33 åseda


Malles Hovslageri
Gårdsv. 4
362 32 Tingsryd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Moheda

I Moheda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Moheda.

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Moheda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Moheda.

I Moheda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Moheda. Om du inte hittar någon hovslagare i Moheda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kronoberg.