Hovslagare i Abbekås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Abbekås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Abbekås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Abbekås. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Abbekås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Abbekås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Abbekås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Abbekås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Abbekås. I Abbekås har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Abbekås.

Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Abbekås

I Abbekås finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Abbekås.

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Abbekås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Abbekås.

I Abbekås hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Abbekås. Om du inte hittar någon hovslagare i Abbekås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.