Hovslagare i Allerum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Allerum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Allerum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Allerum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Allerum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Allerum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Allerum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Allerum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Allerum. I Allerum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Allerum.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Allerum

I Allerum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Allerum.

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Allerum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Allerum.

I Allerum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Allerum. Om du inte hittar någon hovslagare i Allerum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.