Hovslagare i Billesholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Billesholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Billesholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Billesholm. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Billesholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Billesholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Billesholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Billesholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Billesholm. I Billesholm har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Billesholm.

Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Billesholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Billesholm.

I Billesholm hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Billesholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Billesholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.