Hovslagare i Bjärnum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bjärnum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bjärnum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bjärnum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bjärnum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bjärnum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bjärnum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bjärnum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bjärnum. I Bjärnum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bjärnum.

Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bjärnum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bjärnum.

I Bjärnum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bjärnum. Om du inte hittar någon hovslagare i Bjärnum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.