Hovslagare i Bjärred

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bjärred - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bjärred som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bjärred. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bjärred för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bjärred enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bjärred

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bjärred som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bjärred. I Bjärred har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bjärred.

Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bjärred

I Bjärred finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bjärred om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bjärred.

I Bjärred hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bjärred. Om du inte hittar någon hovslagare i Bjärred som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.