Hovslagare i Färlöv

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Färlöv - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Färlöv som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Färlöv. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Färlöv för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Färlöv enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Färlöv

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Färlöv som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Färlöv. I Färlöv har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Färlöv.

Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Färlöv

I Färlöv finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Färlöv.

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Färlöv om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Färlöv.

I Färlöv hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Färlöv. Om du inte hittar någon hovslagare i Färlöv som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.