Hovslagare i Fjälkinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Fjälkinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Fjälkinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Fjälkinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Fjälkinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Fjälkinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Fjälkinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Fjälkinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Fjälkinge. I Fjälkinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Fjälkinge.

Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Fjälkinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Fjälkinge.

I Fjälkinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Fjälkinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Fjälkinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.