Hovslagare i Furulund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Furulund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Furulund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Furulund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Furulund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Furulund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Furulund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Furulund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Furulund. I Furulund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Furulund.

Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV

Annons:

Hovslagarefakta om orten Furulund

I Furulund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Furulund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Furulund.

I Furulund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Furulund. Om du inte hittar någon hovslagare i Furulund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.