Hovslagare i Furulund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Furulund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Furulund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Furulund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Furulund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Furulund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Furulund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Furulund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Furulund. I Furulund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Furulund.

Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Furulund

I Furulund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Furulund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Furulund.

I Furulund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Furulund. Om du inte hittar någon hovslagare i Furulund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.