Hovslagare i Glimåkra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Glimåkra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Glimåkra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Glimåkra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Glimåkra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Glimåkra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Glimåkra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Glimåkra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Glimåkra. I Glimåkra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Glimåkra.

Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Glimåkra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Glimåkra.

I Glimåkra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Glimåkra. Om du inte hittar någon hovslagare i Glimåkra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.