Hovslagare i Glimåkra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Glimåkra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Glimåkra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Glimåkra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Glimåkra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Glimåkra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Glimåkra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Glimåkra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Glimåkra. I Glimåkra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Glimåkra.

Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård

Annons:

Hovslagarefakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Glimåkra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Glimåkra.

I Glimåkra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Glimåkra. Om du inte hittar någon hovslagare i Glimåkra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.