Hovslagare i Höör

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Höör - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Höör som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Höör. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Höör för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Höör enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Höör

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Höör som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Höör. I Höör har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Höör.

Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Höör

I Höör finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Höör om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Höör.

I Höör hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Höör. Om du inte hittar någon hovslagare i Höör som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.