Hovslagare i Hörby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hörby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hörby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hörby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hörby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hörby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hörby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hörby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hörby. I Hörby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hörby.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hörby

I Hörby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hörby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hörby.

I Hörby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hörby. Om du inte hittar någon hovslagare i Hörby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.