Hovslagare i Jonstorp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Jonstorp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Jonstorp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Jonstorp. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Jonstorp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Jonstorp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Jonstorp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Jonstorp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Jonstorp. I Jonstorp har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Jonstorp.

Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Jonstorp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Jonstorp.

I Jonstorp hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Jonstorp. Om du inte hittar någon hovslagare i Jonstorp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.