Hovslagare i Jonstorp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Jonstorp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Jonstorp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Jonstorp. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Jonstorp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Jonstorp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Jonstorp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Jonstorp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Jonstorp. I Jonstorp har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Jonstorp.

Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Jonstorp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Jonstorp.

I Jonstorp hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Jonstorp. Om du inte hittar någon hovslagare i Jonstorp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.