Hovslagare i Kattarp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kattarp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kattarp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kattarp. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kattarp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kattarp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kattarp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kattarp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kattarp. I Kattarp har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kattarp.

Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kattarp

I Kattarp finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kattarp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kattarp.

I Kattarp hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kattarp. Om du inte hittar någon hovslagare i Kattarp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.