Hovslagare i Killeberg

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Killeberg - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Killeberg som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Killeberg. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Killeberg för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Killeberg enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Killeberg

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Killeberg som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Killeberg. I Killeberg har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Killeberg.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV

Annons:

Hovslagarefakta om orten Killeberg

I Killeberg finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Killeberg.

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Killeberg om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Killeberg.

I Killeberg hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Killeberg. Om du inte hittar någon hovslagare i Killeberg som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.