Hovslagare i Kivik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kivik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kivik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kivik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kivik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kivik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kivik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kivik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kivik. I Kivik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kivik.

Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kivik

I Kivik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kivik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kivik.

I Kivik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kivik. Om du inte hittar någon hovslagare i Kivik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.