Hovslagare i Kivik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kivik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kivik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kivik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kivik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kivik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kivik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kivik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kivik. I Kivik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kivik.

Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kivik

I Kivik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kivik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kivik.

I Kivik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kivik. Om du inte hittar någon hovslagare i Kivik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.