Hovslagare i Klågerup

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Klågerup - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Klågerup som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Klågerup. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Klågerup för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Klågerup enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Klågerup

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Klågerup som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Klågerup. I Klågerup har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Klågerup.

Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV

Annons:

Hovslagarefakta om orten Klågerup

I Klågerup finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Klågerup om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Klågerup.

I Klågerup hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Klågerup. Om du inte hittar någon hovslagare i Klågerup som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.