Hovslagare i Klippan

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Klippan - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Klippan som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Klippan. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Klippan för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Klippan enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Klippan

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Klippan som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Klippan. I Klippan har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Klippan.

Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Klippan

I Klippan finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Klippan om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Klippan.

I Klippan hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Klippan. Om du inte hittar någon hovslagare i Klippan som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.